AUTOBELETTERING

Nog altijd is autobelettering één van de meest effectieve reclame-uitingen die er is.

CARWRAP

Het inpakken van uw bedrijfswagen middels full color of standaard folie kleuren.

RUITEN TINTEN

Met donkere raamfolie bereikt u maximale privacy in uw bedrijfswagen.

Autobelettering

Het beletteren uw auto, bestickering van uw bedrijfswagen, boot of bijvoorbeeld vrachtwagen is specialistisch precisiewerk, waar veel bij komt kijken. Wij hebben de wijsheid in pacht om met de juiste type folies en het op vakkundige manier aanbrengen van de folie een prachtig en kwalitatief hoogwaardig product neer te zetten, waar u nog jaren plezier van heeft.

Heeft u een wagenpark wat (opnieuw) beletterd moet worden? Ook dat doen wij graag voor u. Wij plakken hier op de zaak of desgewenst op locatie.

 

 

 

 

 

 

 

Carwrap

 

 

 

 

 

 

Het volledig inpakken van uw auto of bedrijfswagen middels full color of standaard folie kleuren. De folies zijn heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden. Met carwrapping laat u aan de buitenkant van uw auto een folie aanbrengen. Deze folie geeft uw auto een unieke uitstraling geheel naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast beschermt de folie uw autolak tegen steenslag, krassen en weersinvloeden.

Lees meer over Carwrap

Ruiten tinten

Met donkere raamfolie bereikt u maximale privacy in uw auto. Van buitenaf kan men niet zien wie of wat er in uw auto aanwezig is. Dieven zullen geblindeerde auto’s daarom eerder overslaan. Bovendien is het zo dat een autoruit die voorzien is van raamfolie minder gemakkelijk is in te slaan dan een autoruit zonder folie. De veiligheidsfolie voor auto’s is dikker dan normale folie. Daarom geeft het meer bescherming tegen rondvliegend glas bij ongevallen. Het maakt het ook moeilijker voor auto-inbrekers om uw raam van buitenaf in te slaan. Wij zijn op de hoogte van de wettelijk bepaalde maximale percentages lichtdichtheid.

Lees meer over ramen blinderen

 

 

 

 

 

 

 

Recente projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.