RAMEN BLINDEREN

Ramen blinderen kunnen wij voor elk voertuig. Er zijn meerdere redenen waarom steeds meer mensen de ramen willen blinderen.

Veelvoorkomende redenen zijn:

  • Verhogen van de veiligheid
  • Warmtevermindering
  • Vermindert gevaarlijke schittering
  • Uitstraling

Verhoogde veiligheid

Met donkere raamfolie bereikt u maximale privacy in uw auto. Van buitenaf kan men niet zien wie of wat er in uw auto aanwezig is. Dieven zullen geblindeerde auto’s daarom eerder overslaan. Bovendien is het zo dat een autoruit die voorzien is van raamfolie minder gemakkelijk is in te slaan dan een autoruit zonder folie. De veiligheidsfolie voor auto’s is dikker dan normale folie. Daarom geeft het meer bescherming tegen rondvliegend glas bij ongevallen. Het maakt het ook moeilijker voor auto-inbrekers om uw raam van buitenaf in te slaan.

Warmtevermindering

Raamfolies houden bovendien meer zonne-energie tegen ten opzichte van onbehandeld glas. Een koeler interieur zorgt daarnaast voor meer rijcomfort en een verlaging van het gebruik van de airconditioning. Dit resulteert in een lager verbruik van de brandstof. Tijdens het autorijden kan de zon behoorlijk vervelend zijn. De zon zorgt er soms voor dat de temperatuur in de auto hoog oploopt. Uw ramen blinderen in Hengelo is dan de beste oplossing. Hiermee houdt u de warmte buiten en heeft u minder last van hinderlijke zonnestralen.

Vermindering van gevaarlijke schittering

Schittering van de zon of koplampen in het donker kunnen u verblinden wanneer u onderweg bent. Het installeren van raamfolie op uw zij- en achterramen vermindert deze risico’s. Bij een aanrijding kunnen de autoruiten versplinteren. Wanneer u raamfolie op uw autoruiten heeft laten aanbrengen, zorgt de folie ervoor dat de splinters bij elkaar worden gehouden. Daarom zullen deze splinters minder schade aanrichten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs op onze locatie in Hengelo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.