MUURPRINT

Een Full Color muurprint behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden. Het is een erg leuke manier om een muur te benadrukken (voor bijvoorbeeld reclame) of om een muur op te leuken. Het maakt het nog meer spannend door het ontwerp in 3D op te zetten, waardoor een ruimte groter lijkt dan het is. Van slaapkamer tot bedrijfsruimte, van klein tot groot, alles is mogelijk. Deze Full Color muurprints kunnen op verschillende materialen geprint worden, zoals behang of muurfolie. Zelf geen ideeën of ontwerpmogelijkheden, wij kunnen uw wensen van a tot z behandelen, van idee, tot ontwerp, van productie tot montage.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

COVER UP ZORGCENTRA

Zorginstellingen hebben vaak te kampen met demente bewoners die proberen weg te lopen. Hoe houden wij de bewoners op een simpele en doeltreffende manier tegen. Dit is te verhelpen door middel van het maskeren van de uitgangen en het belemmeren van het vrije zicht, waardoor bewoners zich tegelijkertijd in een knus en warme wereld wanen.

Door middel van fullcolors op die plekken aan te brengen waar de bewoners steeds de uitgang vinden, zal de directe blik op in- en uitgangen worden weg genomen. De bewoners zullen de uitgang niet meer als uitgang ervaren en zullen er nu langsheen lopen.

Naast het praktische aspect is er ook nog een leuke kant.
Je kunt de afdeling een huiselijk tintje geven, om een warm thuis gevoel te geven . Er kunnen foto’s uit de plaats waar de bewoners woonden gebruikt worden, of foto’s van vroeger, waardoor er herkenningspunten zijn. Verander een deur en wand in een oude schuur en ze geloven dat het er echt staat. En wat te denken van een liftdeur als boekenkast. Noem het maar op, het is zo gek niet te bedenken.

Enkele toepassingen:

  • liftdeuren
  • tussendeuren
  • brandkasten
  • ramen
  • muren

Nieuwsgierig?
Holland Signs komt graag bij u  kijken wat de mogelijkheden zijn

 

 

DIVERS GELEVERDE WEGBEWIJZERING

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

reCAPTCHA is required.